[row style=”small” h_align=”center”]

[col span__sm=”12″]

[ux_banner height=”500px” bg=”492″ bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.38)”]

[text_box width=”90″ position_x=”50″ position_y=”50″]

Despre clatite pinochio

Voi, timisorenii, si nu numai, ne cunoasteti de mai bine de 15 ani. Despre clatite se spune ca se prepara foarte simplu si chiar si oamenii fara experienta culinara stiu sa le prepare, insa noi, la Pinochio le facem cu experienta si multa dragoste. Clatitele noastre sunt atat de bune si de variate, facute dupa o reteta originala, incat cine le gusta o data se intoarce mereu.


[/text_box]

[/ux_banner]

[/col]
[col span__sm=”12″]

La Pinochio facem clatitele pe loc, de aceea va servim cu clatite calde si proaspete. Aici gasiti de la cele mai traditionale clatite (cu branza dulce si stafide, cu diferite gemuri) pana la clatite mai speciale (cu Finetti, biscuiti, banane, visine) specialitatea casei sunt clatitele sarate, pe care puteti sa le savurati doar la Pinochio (cu sunca, smantana, mozzarela, ciuperci, branza) toate fiind impachetate intr-un pachet unic in oras. Folosim numai produse de calitate si proaspete, avem clatite pe gustul tuturor, de aceea clientii nostri ne apreciaza. Noi le multumim astfel: am hotarat ca pentru clientii fideli sa livram si la domiciliu. Daca pana acum ati venit voi la Pinochio, acum Pinochio va viziteaza si va aduce clatite si sandwichuri oriunde sunteti, la birou sau acasa.

Pentru ca stim cat de mult le plac copiilor clatitele si sandwichurile, va recomandam sa sarbatoriti ziua lor de nastere sau alt eveniment cu clatite de la Pinochio, copiii sigur se vor bucura. Chiar si strainii care vin in Timisoara ne viziteaza si sunt foarte surprinsi de calitatea si varietatea pe care o gasesc aici. Indiferent ca sunteti la birou, salon sau acasa, va recomandam pentru o pauza de masa clatitetele si sandwichurile de la Pinochio.

Cea mai buna reclama pentru noi sunt clientii fideli care ne recomanda si altora.

[/col]

[/row]